Portfolio

Neem een kijkje in de werkzaamheden van Paauwe Hoveniers

Tuinrenovatie Overberg

Hieronder een aantal foto’s van een project in Overberg.  De aanleg van een boerderijtuin met een prachtig resultaat. De hele tuin is op de schop gegaan/gestript. Veel bomen verwijdert waardoor veel ruimte beschikbaar kwam. De bomen hebben plaats vrijgemaakt voor een nieuw gazon en kleurrijke borders. Alle border bloemen/bollen zijn bij & vlinder vriendelijk.

Aanleg

Dit bedrijfspand kreeg een hele andere uitstraling met alleen al het aanplanten van een mooie taxus haag.

Voortuin aanpassing

Van bewerkelijk rommelig gras naar strak en onderhoudsvrij.

Park onderhoud

Paauwe hoveniers zorgt ervoor dat ook bungalowparken netjes worden onderhouden zodat alles er strak uit ziet. Veel voorkomende werkzaamheden zijn onderhoud gazon, onkruidvrij houden van terrassen & paden. Het snoeien van heggen, heesters en (figuur) coniferen. Daarnaast seizoensgebonden werkzaamheden zoals bladblazen in de herfst. Hieronder een aantal voorbeelden..

Tuinrenovatie Kruiningen

Deze zeeuwse achtertuin was volledig bestraat. De wens van de klant was meer kleur en bloemen in de tuin. Een vrolijke tuin. Allereerst is langs de muur een stuk bestrating verwijdert in de vorm van de borders. Het onderliggende zand is vervangen door grond. Vervolgens zijn de borders gevuld met kleurrijke bloemen en een aantal groenblijvende heesters. Op onderstaande foto’s het bloemrijke resultaat.