Recensies

Geef uw mening over Paauwe Hoveniers


Vragen? Neem contact met ons op


Wat vinden andere klanten?

Armand klasse hovenier

Rated 5 out of 5
november 3, 2020

wij worden ouder en dan lukt het niet meer, Armand werkte in de buurt en mijn man sprak hem aan, kom wel even kijken het resultaat; schitterende nieuwe heggen een goed gesnoeide boom en alles netjes opgeruimd wat zijn wij er blij mee, goede afspraken gemaakt voor het verdere onderhoud,want op Armand kun je vertrouwen, klasse !!!!!!

Jetty Mijnten

Vol lof

Rated 5 out of 5
juni 16, 2020

Denkt met je mee, over ontwerp in combinatie met budget. Geeft tussentijdse updates als hij bezig is in de tuin. EN levert goede kwaliteit af. Oftewel, niks dan lof voor Armand.

Laura

Top!

Rated 5 out of 5
januari 7, 2020

Armand is een kundige meedenkende gezellige hovenier die van aanpakken weet!
Hij heeft onze tuin leeggehaald en kwam met goede ideeƫn over nieuwe beplanting.
Een deel hiervan is al gerealiseerd en in het voorjaar volgt de rest.
Onze tuin ziet er nu al superstrak uit dankzij Armand. Paauwe hoveniers, echt een aanrader!

Margriet

Van wildernis naar boerderijtuin

Rated 5 out of 5
januari 5, 2020

Armand heeft samen met ons een plan gemaakt om van onze wildernis en zelfs een stukje bos een mooie boerderijtuin te maken. Hij heeft al onze wensen in het plan meegenomen en het is echt geweldig geworden. Er zijn ruime, kleurrijke borders gekomen en een prachtig gazon. De kleuren zijn helemaal op elkaar afgestemd en alles is insect en bij vriendelijk. Wij zijn super blij met onze mooie tuin. Een plek waar we echt kunnen genieten en relax en. Armand bedankt! Aanrader voor iedereen die toe is aan een echt mooie tuin!

Frank en Swanet

GEWELDIG

Rated 5 out of 5
januari 5, 2020

Armand is een geweldige hardwerkende hovenier. Onze tuin leuk een afvaldepot en Armand heeft er iets geweldig moois van gemaakt!! Hij denkt ook overal aan mee….

Melanie

Zonder zorgen een geweldig resultaat!

Rated 5 out of 5
januari 5, 2020

Armand is een zeer plezierige en betrouwbare hovenier. Hij werkt hard en het resultaat mag er zijn: alles wordt en blijft dankzij Armand netjes en strak. Hij geeft ook goede adviezen en werkt zeer zelfstandig. Ik beveel hem van harte aan!

Liselotte

Aanrader!

Rated 5 out of 5
januari 5, 2020

Door uitbouwplannen was het nodig de tuin eerst aan te pakken en met Armand bleek dat eigenlijk niet zo ingewikkeld. Een zeer harde werker die meedenkt en zorgt dat er snel resultaat geboekt wordt. In twee dagen heeft de tuin een complete metarmofose ondergaan

Mark

Top!

Rated 5 out of 5
januari 5, 2020

Armand is een gezellige, kundige tuinman en heeft ons zeer goed geholpen met het leeg halen van onze voortuin. Voordat ik het wist had hij de planten eruit. De planten hebben weer een nieuw plekje gekregen en groeien en bloeien nog steeds heel goed! šŸ™‚

Alice

Super!

Rated 5 out of 5
januari 5, 2020

Aan onze tuin is door de vorige bewoners 20 jaar lang niets gedaan. Samen met Armand maken we er weer een prachtige bostuin van. Hij geeft het perfecte advies en is een super fijne hovenier om mee samen te werken. Dank!

Eric

Blij

Rated 5 out of 5
januari 5, 2020

Mijn tuin was een bende en ik wist niet wat ik er mee aan moest. Armand is vandaag geweest en het begint weer op een tuin te lijken. hij werkt hard en heeft goede tips. heel blij mee.

Erica

Mega productieve uren!

Rated 5 out of 5
januari 5, 2020

Ik liep ontzettend achter in mijn moestuin. Armand is twee dagen geweest kon het niet geloven er was zoveel gedaan het stond er super strak bij. Voor herhaling vatbaar!!

Janine

Super gedaan!

Rated 5 out of 5
januari 5, 2020

Toen ik in mijn huidige woning kwam, dacht ik dat de coniferenheg die er nog stond, afgeschreven was. Er zat geen fatsoen aan, er zaten gaten in en was op verschillende plekken bruin. Armand heeft ze twee keer gesnoeid en ze zien er weer keurig uit. Hij heeft dit snel en vakkundig gedaan en het is duidelijk zichtbaar dat hij er veel plezier aan beleeft. Bedankt Armand, ben er erg blij mee!

Corine

Tuin is weer top!

Rated 5 out of 5
januari 5, 2020

Tuin is weer top! Armand is een harde werker. Onze tuin zag er niet uit nu weer top! Heel erg bedankt Armand! Tot een volgende keer!

Agnes

Helemaal blij

Rated 5 out of 5
januari 5, 2020

Zelf zat ik met mijn handen in mijn haar. Armand kwam langs en wist meteen van aanpakken. Hij ging efficiƫnt aan de gang en in een rap tempo lag er een prachtig gazonnetje en zaten de planten in de grond. Als je iemand zoekt die van aanpakken weet en een goede kijk op de tuin heeft dan zit je goed bij Armand!

Fam. Grintjes

Tuin ziet er weer prachtig uit!

Rated 5 out of 5
januari 5, 2020

Armand werkt erg hard en snel. Heeft mijn tuin weer prachtig gemaakt!

Moniek